Pensiunea Súgó – Súgó Vendégház 
  • hu
  • ro
  • en

Despre noi

Pensiunea Súgó

Pensiunea s-a deschis în anul 2006, în zona cea mai frumoasă a Transilvaniei, pe vârful muntelui Harghita-Mădăraş (36 km de la Odorheiu Secuiesc). Pensiunea este deschisă tot anul şi stă la dispoziţia oaspeţilor dornici de odihnă, relaxare, recreare cu programe outdoor corespunzătoare fiecărui anotimp.

În restaurantul nostru aflat la parter, cu o capacitate de 72 persoane oaspeţii noştri îşi pot începe ziua cu un mic dejun gustos tip bufet. La cerere putem oferi demipensiune sau puteţi alege şi din meniul a la carte, putând gusta preparatele specifice bucătăriei internaţionale, ungureşti şi transilvănene.

Puteţi opta pentru schi sau drumeţii, precum şi – pe bază de programare prealabilă – pentru plimbări off-road cu maşina de teren. Pensiunea este locul ideal pentru conferinţe, team-building-uri, training-uri, pentru care asigurăm echipamentul tehnic necesar.

Aşteptăm cu drag în orice anotimp atât grupurile de adulţi, cât şi cele de copii în acest loc pitoresc, care este un punct de pornire ideal pentru drumeţii şi excursii cu maşina.

.

de ce alegeți Pensiunea Súgó

Amenajarea şi dotarea camerelor