Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház

Biciklitúrák

Panziókban lehetőség van kerékpár bérlésre, így könnyebben közelítheti meg a környékbeli látnivalókat.

Kerékpározásra kiváló lehetőséget kínálnak a panzió környékének kisebb hegyormai, tisztásai, erdői a panzió közvetlen, néhány kilométeres körzetében, ami nem igényli jelentősebb szintkülönbség leküzdését.

Az extrém sport kedvelői kipróbálhatják 1200 méteres magasságból induló Downhill pályánkat.

A Madarasi Hargitáról kerékpáron leereszkedő túrázóknak, downhillezőknek kerékpárszállítás szolgáltatást is nyújtunk: speciális utánfutós autónkkal felhozzuk a bringákat, így a visszaúton már nem kell leküzdeni a szintkülönbséget.

A közeli látnivalók bejárásához külön díj ellenében kerékpáros túravezetőt is biztosítunk (ha ezzel a lehetőséggel élne, kérjük jelezze előre a foglalásnál!).

Árak:

  • Kerékpár bérlés: 10 Euro/nap/fő
  • Kerékpár szállítás: 2 Euró/nap/fő
  • Vezető bérlése csoportos kerékpár túrákhoz: 35 Euró/nap

Egész napos túraajánlatok

A könnyed kikapcsolódás érdekében olyan egész napos kerékpáros túralehetőséget is biztosítunk, amelyek során vezetővel járhatja be a környékbeli látnivalókat, és a túrák magukban foglalják a kerékpár bérlést, egy bográcsozást a kiválasztott úticélnál, valamint a kerékpárok panzióhoz való visszaszállítását.

Az egész napos túrák árai:
2 fő 43 Euro/fő
3 fő 32 Euro/fő
4 fő 30 Euro/fő
5 fő 25 Euro/fő
6 fő 21 Euro/fő
7 fő 19 Euro/fő

Környékbeli látnivalók