Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház

November 30-án kezdődik a síszezon

A kedvező időjárásnak köszönhetően, az előző évekhez képest, és a tervezettnél is mintegy 10 nappal korábban kezdődik nálunk a síszezon. Már november 30-án elindítjuk a Kicsi Súgó elnevezésű, újonnan felállított, tányéros felvonót, amely a korábbi köteles, „baby” felvonót váltja, és a Súgó pálya tetejét köti össze a Kicsi Mihály felvonóval.

Az új liftnek köszönhetően a kezdők örömmel, könnyen megszerezhető sikerélményekkel kezdhetik elsajátítani a sízés technikáját. És nem ez az egyetlen fejlesztés a mintegy 6 km hosszúságú sípályarendszeren: ettől a szezontól kezdődően naponta 18 és 21 óra között esti síelésre is lesz lehetőség, ugyanis kivilágítjuk a Kicsi Súgó, valamint a Kicsi Mihály pályákat.

A hosszú hétvégére egyelőre a Kicsi Súgó felvonó működtetését ígérjük biztosra, de nagy erőkkel dolgozunk a Kicsi Mihály kialakításán is, annak indításával kapcsolatban időben tájékoztatást adunk itt és a facebook oldalunkon is.

A hegyre vezető utakat rendszeresen takarítjuk, ám az elakadások elkerülése végett, a hólánc (vagy a 4X4) használata most is kötelező.

Környékbeli látnivalók