Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház

HÉTVÉGI PROGRAMOK:

2012 085

17. HÓHÁNYÓ OLIMPIA

Mint arról már korábban hírt adtunk, február 24.-26. között kerül megrendezésre tizenhetedszerre a Hóhányó Olimpia. Részletes információ elérhető a Hóhányó Olimpia honlapján és a facebookon

 

GÓBÉ KUPA – Gyermek és Ifjúsági síverseny

Február 25-én, szombaton szervezi a Tusa Sportklub a megyei gyerek és ifjúsági síversenyt, a Góbé Kupát. 
A szlalom síverseny a Nagy Mihály pályán kerül megrendezésre. A síverseny miatt szombaton a pálya bal oldala (azaz a felvonó felé eső oldala) le lesz zárva szinte teljes hosszában. A pálya jobb oldala szabadon, zavartalanul használható, így a közkedvelt Kicsi Mihály – Hadak Útja – Nagy Mihály alsó szakasz nyitva marad a vendégek számára.
A síverseny 10:30 perckor kezdődik, nevezni 9:30-10:30 között a helyszínen lehet, a Nagy Mihály sípálya alján felállított szervező sátornál.
A síversenyre benevezett már a borszéki, a csíkszeredai, a gyergyószentmiklósi, a maroshévízi és a székelyudvarhelyi sportiskola sí csapata, de minden jelentkezőt szívesen várnak a szervezők. A síversenyen 6 életkori kategóriában indulhatnak külön a lányok és fiúk. 
A következő kategóriákban lehet nevezni:
óvodás lány/fiú
1-2 osztályos lány/fiú
3-4 osztályos lány/fiú
5-6 osztályos lány/fiú
7-8 osztályos lány/fiú
9-12 osztályos lány/fiú

 

FISCHER nyílt nap a Madarasi Hargitán

Február 25-én, a Góbé Kupa ideje alatt a FISCHER sílécek forgalmazója nyílt napot szervez. A Nagy Mihály és a Súgó Sípályák találkozásánál található Büfé mellett lesz felállítva a FISCHER bemutató sátra, ahol a 2012-es modellek teljes kínálatát nézhetik meg az érdeklődők.
A nyílt napon nem csak nézegetni lehet a legújabb modelleket, hanem ki is lehet próbálni azokat! Ráadásul a helyszínen megrendelt sílécekre a forgalmazó 45% kedvezményt biztosít!

 

A MOZGALMAS PROGRAMOKRA VALÓ TEKINTETTEL SZOMBATON 9:30-KOR INDULNAK A SÍFELVONÓK!

 

Környékbeli látnivalók