Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház

Fotós túrák a Hargitán

Szenvedélyes fotósként szeretné a nyaralást akár teljes egészében a hobbijának szentelni? Szeretne látványos helyekre eljutni, lenyűgöző tájakat fényképezni, elmerülni a természetfotózásban, vagy Erdély történelmi emlékeit megörökíteni?

Fedezze fel és örökítse meg a Hargita egyedülálló értékeit velünk! Aktív és pihentető programajánlataink biztosítják a tökéletes kikapcsolódást, így Önnek csak arra kell figyelnie, hogy ne maradjon otthon a fényképezőgép.

Fotós túrák

A csomag tartalma:

Welcome drink: érkezés után erdélyi pálinkával fogadjuk vendégeinket!

Terepjárós fotós túra a környék látnivalóihoz: Vendégeinket vezetővel visszük el a Hargita legszebb fotólehetőséget kínáló helyeire (Fakultatív programajánlat, amely nincs benne a szállás árában, a költségekről kérjük érdeklődjön a foglalásnál!)

Ingyenes felszerelés a Kecskevész vasalt mászóösvényhez (via Ferrata): Különleges élményt kínál a sziklamászó rutint nem igénylő, de csak megfelelő felszereléssel (sisak, beülő, kantár) bejárható kiépített mászóösvény, amely 200 méter hosszan teszi bejárhatóvá a közeli hegyorom szikláit, körülbelül 80 méteres szintkülönbséggel. (A program hossza: körülbelül 4 óra, részletes leírás itt).

Paintball/íjászat: Ajánlatunk magában foglal egy ingyenes paintball mérkőzést (saját pályánkon) vagy íjászatot (különböző erősségű íjak, 3D-s állatokból, céltáblákból álló pályán).

Esti csillagnézés: Vendégeink ingyenesen használhatják a panzió csillagászati távcsövét, amelyen keresztül kiválóan megfigyelhető a nyári, csillagos, fényszennyezéstől mentes égbolt. A Madarasi-Hargita a megfelelő felszereléssel kiváló lehetőséget biztosít a csillagfényes nyári ég fotózására is.

Hadak útja éjszakai kép

A Tejút – Hadak útja – a Hargita tetejéről

Tábortűz: A panzió mellett egy hangulatos estét tölthetnek el tábortűz mellett, szalonnasütéssel.

 

További programlehetőségek:

A Súgó Panzió a Madarasi Hargita turistaközpontjában, természeti környezetben helyezkedik el, de mind a Hargita, mind Székelyföld történeti látnivalói számos programlehetőséget kínálnak.

  • Evezés a Zetelaki víztározónál bérelhető kajakkal vagy kenuval
  • Állványról fotózás az ivói Vadasparkban
  • Csillagtúra-lehetőségek: Panziónkból Székelyföld és a régió legtöbb történelmi, természeti látnivalója jól megközelíthető autóval. Kérésre a csillagtúrákhoz idegenvezetőt biztosítunk (35 Euro/nap). Részletes túraajánlatainkat megtalálja itt!
  • Medveles a Hargitán: Nézz meg a vadregényes hargitai erdők legnagyobb vadon élő állatait természetes közegükben!

 

Szállás és ellátás

Az ajánlat legalább 3 éjszakára szóló foglalással vehető igénybe!
Elhelyezés: 2-4 ágyas, saját fürdőszobás, a gyerekeknek pótágyazható szobákban.
Ellátás:  Félpanzió
Ár:  Felnőtt: 26 Euro / fő / éj
Gyermek: 3 éves korig ingyenes
12 éves korig 12% kedvezmény

Foglaljon szállást a lenti formon keresztül most, vagy hívja kollégáinkat további részletekért:

Foglalás: 00-40-725-927773
Súgó Panzió: 00-40-371-396090
Kenyeres Emőke: 00-40-726-702445 (mobil, 8-tól 18-ig)

Név:
E-mail
Telefonszám
Település:
Irányítószám:
Cím:
Érkezés napja:
Távozás napja:
Létszám:
Felnőtt:
Gyermek (3-12 év):
Gyermek (0-3 év):
Egyéb kérés, kérdés, megjegyzés:
Elfogadom a sztornózási feltételeket:
Megerősítő kód: captcha kérjük írja be a mezőbe a bal oldali 4 számjegyű kódot

Környékbeli látnivalók