Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház

Fedezze fel Székelyföldet!

Szeretné felfedezni Székelyföldet, megismerni gazdag természeti látnivalóit és történelmét? Erdély mesebeli tájain pihenné ki az egész éves munka fáradalmait? Szálljon meg a Súgó Panzióban! 2006-ban nyitott panziónk a Hargita legmagasabb hegyén, a székelyek szent hegyeként tisztelt Madarasi Hargita turisztikai központjában található, nyugodt környezetben, az erdőkkel körülvett hegyoldalban.

Ha csak nyugodt pihenésre vágyik, a közvetlen környezetünk kiváló lehetőséget kínál erre, de a kalandosabb programok híveinek is bőven tudunk programlehetőséget kínálni.

Fedezze fel Székelyföldet!

A csomag tartalma

Welcome drink: érkezés után erdélyi pálinkával fogadjuk vendégeinket!

Ingyenes felszerelés a Kecskevész vasalt mászóösvényhez (via Ferrata): Különleges élményt kínál a sziklamászó rutint nem igénylő, de csak megfelelő felszereléssel (sisak, beülő, kantár) bejárható kiépített mászóösvény, amely 200 méter hosszan teszi bejárhatóvá a közeli hegyorom szikláit, körülbelül 80 méteres szintkülönbséggel. (A program hossza: körülbelül 4 óra, részletes leírás itt).

Paintball/íjászat: Ajánlatunk magában foglal egy ingyenes paintball mérkőzést (saját pályánkon) vagy íjászatot (különböző erősségű íjak, 3D-s állatokból, céltáblákból álló pályán).

Esti csillagnézés: Vendégeink ingyenesen használhatják a panzió csillagászati távcsövét, amelyen keresztül kiválóan megfigyelhető a nyári, csillagos, fényszennyezéstől mentes égbolt. A Madarasi-Hargita a megfelelő felszereléssel kiváló lehetőséget biztosít a csillagfényes nyári ég fotózására is.

Tábortűz: A panzió mellett egy hangulatos estét tölthetnek el tábortűz mellett, szalonnasütéssel.

 

További programlehetőségek:

A Súgó Panzió a Madarasi Hargita turistaközpontjában, természeti környezetben helyezkedik el, de mind a Hargita, mind Székelyföld történeti látnivalói számos programlehetőséget kínálnak.

  • Kerékpár bérlési lehetőség a közeli vagy távolabbi látnivalók megtekintéséhez, önállóan vagy vezetővel
  • Medveles: Hogy a nyaralás valóban egyedülálló, maradandó élményt nyújtson, vendégeink 10% kedvezménnyel vehetnek részt medvelesen a Hargitán! Az erre a célra kiépített etetőnél, biztonságos körülmények között, fedett figyelőállásokból ismerkedhet meg a havasok legnagyobb vadon élő állatával, a barna medvével, annak természetes környezetében. (Belépő: 20 Euro helyett 18 Euro/fő) Gyermekek 4 éves kortól vehetnek részt a programon!
  • Evezés a Zetelaki víztározónál bérelhető kajakkal vagy kenuval
  • Látogatás gyalogosan vagy lóháton az ivói Vadasparkban
  • Egész napos terepjárós túrák a Hargita legeldugottabb zugainak kalandos bejárásához
  • Csillagtúra-lehetőségek: Panziónkból Székelyföld és a régió legtöbb történelmi, természeti látnivalója jól megközelíthető autóval. Kérésre a csillagtúrákhoz idegenvezetőt biztosítunk (35 Euro/nap). Részletes túraajánlatainkat megtalálja itt!

 

Szállás és ellátás

Az ajánlat legalább 3 éjszakára szóló foglalással vehető igénybe!
Elhelyezés: 2-4 ágyas, saját fürdőszobás, a gyerekeknek pótágyazható szobákban.
Ellátás:  Félpanzió
Ár:  Felnőtt: 26 Euro / fő / éj
Gyermek: 3 éves korig ingyenes
12 éves korig 12% kedvezmény

Foglaljon szállást a lenti formon keresztül most, vagy hívja kollégáinkat további részletekért:

Foglalás: 00-40-725-927773
Súgó Panzió: 00-40-371-396090
Kenyeres Emőke: 00-40-726-702445 (mobil, 8-tól 18-ig)

Név:
E-mail
Telefonszám
Település:
Irányítószám:
Cím:
Érkezés napja:
Távozás napja:
Létszám:
Felnőtt:
Gyermek (3-12 év):
Gyermek (0-3 év):
Egyéb kérés, kérdés, megjegyzés:
Elfogadom a sztornózási feltételeket:
Megerősítő kód: captcha kérjük írja be a mezőbe a bal oldali 4 számjegyű kódot

Környékbeli látnivalók