Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház

Extrém kalandok a Hargitán

Mindene a pörgés, de olykor jól esik egy kis pihenés is? Adrenalin turbózó programajánlataink mellett biztosan nem fog unatkozni, de bőven tudunk a pihenésre is lehetőséget biztosítani, így biztos nem kimerülten fog hazatérni. Az aktív életmód és az extrém kalandok kedvelőinek speciális ajánlattal biztosítjuk a lehető legizgalmasabb nyaralást.

Extrém kalandok a Hargitán

A csomag tartalma:

Welcome drink: érkezés után erdélyi pálinkával fogadjuk vendégeinket!

Ingyenes felszerelés a Kecskevész vasalt mászóösvényhez (via Ferrata): Különleges élményt kínál a sziklamászó rutint nem igénylő, de csak megfelelő felszereléssel (sisak, beülő, kantár) bejárható kiépített mászóösvény, amely 200 méter hosszan teszi bejárhatóvá a közeli hegyorom szikláit, körülbelül 80 méteres szintkülönbséggel. (A program hossza: körülbelül 4 óra, részletes leírás itt).

Paintball/íjászat: Ajánlatunk magában foglal egy ingyenes paintball mérkőzést (saját pályánkon) vagy íjászatot (különböző erősségű íjak, 3D-s állatokból, céltáblákból álló pályán).

Tábortűz: A panzió mellett egy hangulatos estét tölthetnek el tábortűz mellett, szalonnasütéssel.

Terepjárós túrák

Kiemelt ajánlatunk az extrém kalandokra vágyó látogatóink részére a Hargitán szervezett terepjárós túrák, amelyek keretében bejárhatják a Madarasi Hargita és szűkebb környezetének látnivalóit olyan úttalan utakon, ahová egyébként a látogató maga nem vetődne el.

Extrém kalandok a Hargitán - terepjárós túra2

Terepjárós túra a hegyekben

A terepjárózás ára: 200 Euro/nap, max. 7 fő szállítására alkalmas autókkal (Puch, Mercedes G osztály, Toyota Land Cruiser).

További információk és a lehetséges túraútvonalak: Tovább >>>

Downhill kerékpározás

Madarasi Hargita Downhill

Downhillezés a Hargitán

A Madarasi Hargitán kialakított downhill pálya 1200 méteres magasságban indul, és különleges élményt kínál a sportág kedvelőinek: egyedülállóan szép környezetben élvezheti nálunk a sportolást.

A környék erdei útjai, ösvényei szintén kiváló lehetőséget biztosítanak a terepkerékpározásra.

Az ereszkedés után speciális utánfutós szállítóautónkkal vissza is tudjuk fuvarozni a kerékpárokat, hogy visszafelé ne kelljen leküzdeni a szintkülönbséget. A downhill pálya ingyenesen használható, a kerékpárszállítás ára 2 Euro/nap/fő.

További programlehetőségek:

A Súgó Panzió a Madarasi Hargita turistaközpontjában, természeti környezetben helyezkedik el, de mind a Hargita, mind Székelyföld történeti látnivalói számos programlehetőséget kínálnak.

  • Medveles: Vendégeink kedvezményes áron vehetnek részt medvelesen a Hargitán, előre bejelentkezéssel!
  • Evezés a Zetelaki víztározónál bérelhető kajakkal vagy kenuval.
  • Kerékpártúra önállóan kerékpár bérléssel, vagy egész napos túrák vezetővel, bográcsozással és ásványvízzel a túra folyamán, visszafelé szállítással.
  • Ivói Vadaspark: Gyerekek és felnőttek számára is szórakoztató, látványos programlehetőség a szomszédunkban található vadaspark megtekintése, akár gyalogosan, akár lóháton.
  • Masszázs: A fárasztó programok után levezetésként panziónkban masszázst kérhet (legalább 4 fő részére, kérjük a foglalásnál előre érdeklődjön a masszőr időpontokkal kapcsolatban!)

Szállás és ellátás

Az ajánlat legalább 3 éjszakára szóló foglalással vehető igénybe!
Elhelyezés: 2-4 ágyas, saját fürdőszobás, a gyerekeknek pótágyazható szobákban.
Ellátás:  Félpanzió
Ár:  Felnőtt: 26 Euro / fő / éj
Gyermek: 3 éves korig ingyenes
12 éves korig 12% kedvezmény

Foglaljon szállást a lenti formon keresztül most, vagy hívja kollégáinkat további részletekért:

Foglalás: 00-40-725-927773
Súgó Panzió: 00-40-371-396090
Kenyeres Emőke: 00-40-726-702445 (mobil, 8-tól 18-ig)

Név:
E-mail
Telefonszám
Település:
Irányítószám:
Cím:
Érkezés napja:
Távozás napja:
Létszám:
Felnőtt:
Gyermek (3-12 év):
Gyermek (0-3 év):
Egyéb kérés, kérdés, megjegyzés:
Elfogadom a sztornózási feltételeket:
Megerősítő kód: captcha kérjük írja be a mezőbe a bal oldali 4 számjegyű kódot

Környékbeli látnivalók