Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház

Családi nyaralás a Hargitán

Zöldellő hegyek, vadregényes erdők, rengeteg történelmi és természeti látnivaló – a Madarasi Hargita ideális lehetőséget biztosít egy családi nyaraláshoz. Panziónkban félpanziós ellátás mellett, teljes kényelemben élvezheti a mesebeli tájat és a nyugalmat, programlehetőségeink révén pedig biztos lehet benne, hogy sem ön, sem gyermekei nem fognak unatkozni, ha a pihenés mellett aktív kikapcsolódási lehetőségekre, sportolásra, élményekre vágynak!

Családi vakáció a Hargitán

A csomag tartalma:

Welcome drink: érkezés után erdélyi pálinkával fogadjuk (felnőtt korú) vendégeinket!

Ingyenes kerékpárbérlés az egész családnak: Egy napra ingyenes kerékpárbérlési lehetőséget biztosítunk családjának, így két keréken kényelmesen bebarangolhatják a panzió környékét. (Ajánlott túracélpont a Szökő patak vízesése, a Madarasi Hargita csúcsa vagy a hegygerinc kisebb ormai, tisztásai).

Ingyenes felszerelés a Kecskevész vasalt mászóösvényhez (via Ferrata): Különleges élményt kínál a sziklamászó rutint nem igénylő, de csak megfelelő felszereléssel (sisak, beülő, kantár) bejárható kiépített mászóösvény, amely 200 méter hosszan teszi bejárhatóvá a közeli hegyorom szikláit, körülbelül 80 méteres szintkülönbséggel. (A program hossza: körülbelül 4 óra, gyermekek számára 12 éves kor és 150 centiméteres testmagasság fölött ajánlott). Részletes információk itt.

Medveles a Hargitán

Medveles: Hogy a nyaralás valóban egyedülálló, maradandó élményt nyújtson, vendégeink 10% kedvezménnyel vehetnek részt medvelesen a Hargitán! Az erre a célra kiépített etetőnél, biztonságos körülmények között, fedett figyelőállásokból ismerkedhet meg a havasok legnagyobb vadon élő állatával, a barna medvével, annak természetes környezetében. (Belépő: 20 Euro helyett 18 Euro/fő) Gyermekek 4 éves kortól vehetnek részt a programon!

Paintball/íjászat: Ajánlatunk magában foglal egy ingyenes családi paintball mérkőzést vagy íjászatot (különböző erősségű íjak, 3D-s állatokból, céltáblákból álló pályán).

Esti csillagnézés: Vendégeink ingyenesen használhatják a panzió csillagászati távcsövét, amelyen keresztül kiválóan megfigyelhető a nyári, csillagfényes, fényszennyezéstől mentes égbolt.

Tábortűz: A panzió mellett egy hangulatos estét tölthetnek el tábortűz mellett, szalonnasütéssel. 

További programlehetőségek:

A Súgó Panzió a Madarasi Hargita turistaközpontjában, nyugodt természeti környezetben helyezkedik el, de mind a Hargita közvetlen közelében található látnivalók, mind Székelyföld történeti látnivalói számos programlehetőséget kínálnak.

  • Az egész család számára remek kikapcsolódási lehetőséget kínál a Hargitafürdőn található Balu kalandpark (Belépők: közúton 35 kilométer, körülbelül 40 perc)
  • Szintén a Súgó Panziótól nem messze található a Zetelaki víztározó, kajakozási, strandolási lehetőséggel.
  • Az Ivói Vadaspark gyalogosan, vagy lóháton is bejárható, itt izlandi pónikon biztosítanak lovaglási lehetőségek kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
  • Autóval önállóan, vagy napi 35 euróért kibérelhető idegenvezető vezetésével járhatják be Székelyföld látnivalóit.
  • A panzióban gyermekmegőrzési lehetőséget is biztosítunk: ha szülők szeretnének várost nézni, vagy olyan kultúrprogramon részt venni, ami a kicsiket nem érdekli, animátoraink 35 euróért egész napos programot szerveznek nekik kirándulással, játékkal.
  • Kerékpártúrát is kínálunk kerékpár bérléssel, túravezetővel, bográcsozással és ásványvízzel a túra folyamán, visszafelé szállítással, vagyis visszaúton már nem kell tekerni, kényelmesen utazhat az egész család.

 

Szállás és ellátás

Az ajánlat legalább 3 éjszakára szóló foglalással vehető igénybe, legalább 1 gyermekkel érkező családok számára!
Elhelyezés: 2-4 ágyas, saját fürdőszobás, a gyerekeknek pótágyazható szobákban.
Ellátás:  Félpanzió
Ár:  Felnőtt: 26 Euro / fő / éj
Gyermek: 3 éves korig ingyenes
12 éves korig 12% kedvezmény

Foglaljon szállást a lenti formon keresztül most, vagy hívja kollégáinkat további részletekért:

Foglalás: 00-40-725-927773
Súgó Panzió: 00-40-371-396090
Kenyeres Emőke: 00-40-726-702445 (mobil, 8-tól 18-ig)

Név:
E-mail
Telefonszám
Település:
Irányítószám:
Cím:
Érkezés napja:
Távozás napja:
Létszám:
Felnőtt:
Gyermek (3-12 év):
Gyermek (0-3 év):
Egyéb kérés, kérdés, megjegyzés:
Elfogadom a sztornózási feltételeket:
Megerősítő kód: captcha kérjük írja be a mezőbe a bal oldali 4 számjegyű kódot

Környékbeli látnivalók