Relax masszázs

A masszázs során testünk és lelkünk egyaránt pihenésre lelhet, a fáradság és stressz okozta problémákban nagyon hatásos segítséget nyújt. A masszázs kellemes, nyugtató a kliens igényei hez alakított erősséggel zajlik. A kliens igénye alapján összpontosított területeken végezhető (hát, váll,kar, nyak láb) Lávakövek használata segítheti felfázás, izomfájdalom és görcsök okozta problémák kezelését.

Relaxációs masszázs (30/50 perc)                        60/100 lej

Lávaköves masszázs (30/50 perc)                         80/140 lej

Reflexoterápia

A terápia folyamán a talp reflexpontjait stimulálva hathatunk az egész szervezetre, melyek összeköttetésben vannak a szervezet minden pontjával. Pihentető érzésen kívül több testi problé mára is megoldást nyújthat illetve, hogy a masszázs alatt használt krém regenerálja a lábfej felületét és javítja a közérzetet.

Reflexoterápia (40 perc)                                         80 lej

Narancsbőr elleni masszázs(Cellulit masszázs)

A speciális masszázsfogások alkalmazásával segítjük a nyirokrendszer működését, mely során a zsirsejtek tartalmát, zsírsavakat és salakanyagokat a nyirok rendszeren, vérkeringésen és a kiválasztó rendszeren keresztül vezetjük el a szervezetből. Hatásos módszer a narancsbőr keze lésére, för regenerálásában, illetve súlycsökkentésre. A masszázs erőssége fokozott a rétegek megfelelő kezelése érdekében.

Cellulit masszázs (30/50 perc)                              80/120 lej

Regeneráló sportmasszázs

A rohanó világban kevés időt tudunk szentelni az izmaink megfelelő formában tartására. A sportmasszázs által a letapadt izmokat ismét mobilizálhatjuk, illetve az egyes beállt, görcsös részek ismét rugalmassá válhatnak, Testünk ismét energiával telt, frissé és dinamikussá válik előnyös a nehezebb fizikai megterhelések elötti felkészülésre is.

Regeneráló sportmasszázs (30/50 perc)              80/140 lej

LIVE Webcam 1 

LIVE Webcam 2 

LIVE Webcam 3 

webcam

Cég „Pensiunea Sugo SRL"
Súgó Panzió
Adatvédelmi Szabályzat

1.
A „Pensiunea Sugo SRL” (a továbbiakban: Adatkezelő) tevékenysége során fokozottan ügyel a személyes adatok védelmére, a kötelező jogi rendelkezések betartására, a biztonságos és tisztességes adatkezelésre.

Az Adatkezelő adatai: Cégnév:”Pensiunea Sugo SRL”

Fogalommeghatározások:

  • „személyes adat”: azonosított vagy azonosítható természetes személyre („érintett”) vonatkozó bármely információ; azonosítható az a természetes személy, aki közvetlen vagy közvetett módon, különösen valamely azonosító, például név, szám, helymeghatározó adat, online azonosító vagy a természetes személy testi, fiziológiai, genetikai, szellemi, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára vonatkozó egy vagy több tényező alapján azonosítható;
  • „adatkezelés”: a személyes adatokon vagy adatállományokon automatizált vagy nem automatizált módon végzett bármely művelet vagy műveletek összessége, így a gyűjtés, rögzítés, rendszerezés, tagolás, tárolás, átalakítás vagy megváltoztatás, lekérdezés, betekintés, felhasználás, közlés továbbítás, terjesztés vagy egyéb módon történő hozzáférhetővé tétel útján, összehangolás vagy összekapcsolás, korlátozás, törlés, illetve megsemmisítés;
  • "érintett személy": a weboldalt böngésző személy
  • "adatkezelő" :  Pensiunea Sugo SRL RO16788836 adószámmal, J19/900/2004 bejegyzési számmal, ODORHEIU SECUIESC, STR. SINTIMBRU NR. 57 Hargita megye székhellyel (RO) rendelkező jogi személy.
  • "weboldal": az adatkezelő áltat üzemeltetett sugopanzio.ro internetcímen elérhető weboldal.

 

Ez a szabályzat a személyes adatok adatkezeléséről szól, amelyet az adatkezelő hajt végre az érintett személlyel kapcsolatban (az érintett személy weboldalon való tartózkodása következtében).

Ezen a weboldalon az adatkezelő által végzett adatkezelés az EURÓPAI PARLAMENT ÉS TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (2016. április 27.) szerint történik.

 

A weboldal használata során az adatkezelő a következő személyes adatokat kéri el az érintett személytől:

  • keresztnév és vezetéknév
  • lakcím
  • e-mail cím
  • telefonszám


A fenti személyes adatok adatkezelése csak abban az esetben történik meg ha az érintett személy kitölti és elküldi a következő űrlapok egyikét:

  • szoba foglalás űrlap 
  • ajánlatkérés űrlap
  • kapcsolatfelvétel űrlap
     

A törléshez való jog („az elfeledtetéshez való jog”):
Az érintett személy jogosult arra, hogy kérésére az adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül törölje a rá vonatkozó személyes adatokat.
Ezt a következő módon teheti meg: az űrlap kitöltése és elküldése e-mail-en az office [KUKAC] sugopanzio [PONT] ro címre, vagy postán az adatkezelő postacímére.

 

Az adatkezelő soha nem adja át harmadik félnek a weboldal látogatói által megadott személyes adatokat.

 

A Súgó Panzió által üzemeltetett szállás területén 6 db kamera üzemel – melyek képi rögzítést és tárolást végeznek – a Vendégek személyi és vagyoni biztonsága érdekében. A kamerás megfigyelést az arra utaló piktogram és figyelmeztető szöveg jelzi. A kamerás megfigyelés célja a vagyonvédelem, azaz a jelentős értékeket képviselő eszközök, illetve a Vendégek személyes értékeinek védelme, tekintettel arra, hogy a jogsértések észlelése, az elkövető tettenérése, e jogsértő cselekmények megelőzése másképp nem lehetséges, illetve azok bizonyítása más módszerrel nem érhető el. Ezen adatkezelésünk jogalapja az Ön önkéntes hozzájárulása. Amennyiben Ön a Súgó Panzió megfigyelt területére az elhelyezett figyelmeztetés ellenére bemegy, ezzel hozzájárulása megadottnak tekintendő a képfelvétel készítéshez. Kérjük, ne menjen be, ha ehhez nem kíván hozzájárulni. A kamerarendszer zárt láncú hálózaton működik, 7/24 órás, azaz folyamatos működéssel, a rögzített felvétel tárolásának időtartama 48 óra. A kamerarendszerrel kapcsolatos adatkezelésről bővebb tájékoztatást a szállás elfoglalásakor kérhet.

A Súgó Panzió foglalási és lemondási feltételei

A foglalás és ajánlatkérés formája

Jelen foglalási, módosítási és lemondási feltételek kizárólag egyéni foglalásokra vonatkoznak.

A Súgó Panzió szálláshelyfoglalást kizárólag az online foglalási rendszeren keresztül fogad el.

A vendégek kapcsolatfelvételének megkönnyítése érdekében a Súgó Panzió foglalási rendszert üzemeltet, amely megtalálható honlapunk ( https://www.sugopanzio.ro ) a 'Foglalás' menü alatt.
Kérjük, a foglalni szándékozó vendégeket, hogy a foglalási rendszerben kért minden adatot pontosan és értelemszerűen kitölteni szíveskedjenek, különös tekintettel az elérhetőségek (telefonszám, e-mail cím és számlázási cím) helyes megadására.

A foglalásban megadott adatok helyessége a vendég felelőssége. Amennyiben a vendég a foglalásban megadott telefonszámon, illetve e-mail címen nem elérhető, vagy az elérhetőség helytelennek bizonyul és így nincs lehetőség a foglalás megerősítésére, a Súgó Panzió fenntartja a foglalás törlésének jogát, mellyel az elszállásolásra vonatkozó igény is megszűnik.
Kérjük vendégeinket, hogy a szálláshellyel kapcsolatos bármilyen kérésüket a „Megjegyzés” rovatba írják be. Kérjük azon vendégeinket, akik gyermek(ek)kel érkeznek, hogy a gyermek(ek) életkorát helyesen válasszák ki.

A vendég a szállásfoglalásával elismeri, hogy a foglalási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja!

Ajánlatkérés esetén a Súgó Panzió az összeállított ajánlatot írásban küldi el a vendég részére, mely nem minősül visszaigazolásnak. Az ajánlat elfogadásának írásban történő megerősítése esetén, a foglalás visszaigazolásának elküldés és az előleg beérkezése után válik véglegessé.

Minimum foglalható éjszakák száma
Az aktuális csomagajánlataink a megjelölt minimum foglalható éjszakák számánál kevesebb éjszakára nem foglalhatóak. Kérjük, minden esetben vegyék figyelembe a megjelölt minimum éjszakák számát.

Értéktárgyak, készpénz kezelése:
Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy semmilyen felelősséget nem vállalunk a szobákban eltűnt értéktárgyakért, készpénzért. Ajánljuk kedves Vendégeinknek, hogy értéktárgyaikat megbízható helyen tárolják.

Előleg fizetés
Jelen előleg fizetési feltételek kizárólag egyéni foglalásokra vonatkoznak.
A Súgó Panzió minden egyéni vendég foglalása esetén 30% előleget kér.
A előleg fizetésének határidejét a visszaigazolás tartalmazza az alábbiak szerint:

Előleg fizetése:

- a 30% előleg a foglalástól számított 1 naptári napon belül fizetendő a Súgó Panzió - Súgó Panzió részére.

Figyelem!!! Amennyiben 1 naptári napon belül van a foglalás dátuma az érkezés dátumához képest, akkor a teljes összeg a foglalás napján átutalással fizetendő a Súgó Panzió - Súgó Panzió részére. Ezt követően időpont módosításra nincs lehetősége, valamint a vendég által befizetett előleg a  tulajdonába kerül, a befizetett előlegért lemondás esetén nem nyújt szolgáltatást.

Előleget banki átutalás rendszerén tudjuk elfogadni.

Az előleget banki átutalással az alábbi bankszámla számra kell befizetni:

Cég név: S.C. PENSIUNEA SUGO S.R.L.
Bank: RAIFFEISEN BANK
Bank címe: 535600 Odorheiu Secuiesc Str. Rakoczi nr.13
SWIFT kód: RZBRROBU
IBAN számlaszám  
RON: RO14RZBR0000060005412450
EUR: RO82RZBR0000060006329331

 

A foglalás teljesítéséről a rendszer foglalásigazolást és díjbekérőt küld a megadott e-mail címre és telefonszámra.
A foglalás kizárólag a kért előleg határidőig történő beérkezése esetén válik érvényessé/véglegessé!
Banki utalás esetén a közlemény rovatban kérjük, tüntesse fel a foglaló személy nevét és a foglalási számot.
Az előlegen túl fennmaradó összeg a helyszínen érkezéskor fizetendő a megadott fizetési módok szerint!

A Vendég céges számla igényét foglaláskor előre jelezni szíveskedjen. A számla kiállítását követően nem áll módunkban a számlázási adatokon módosítani.

Lemondási-módosítási feltételek

Jelen módosítási és lemondási feltételek kizárólag egyéni foglalásokra vonatkoznak.

Amennyiben az egyéni Vendég legkésőbb érkezés előtt 30 nappal írásban jelzi, hogy lemondja foglalását, a befizetett előleg teljes összege a lemondást követő 6 hónapon belül, helyek függvényében felhasználható legalább ugyanolyan értékű foglalásnál vagy visszautalásra kerül.

Visszautalás esetén, az előleg összegének bruttó 3%-a előleg kezelési költségként felszámításra kerül, ezen költséggel csökkentett összeget utaljuk vissza a Vendégnek.

Amennyiben a vendég az érkezés előtt 30 napon belül nem jelzi írásban, hogy lemondja foglalását, akkor a  a befizetett előleget lelakottnak tekinti. A vendég által befizetett előleg a  tulajdonába kerül, a befizetett előlegért cserébe nem nyújt szolgáltatást.

Közvetítők által értékesített foglalásokra vonatkozó feltételek

A Súgó Panzió szálláshelyeit értékesítő más fórumok közvetítésével (online szállásfoglaló portálok - Booking - Szállás.hu - Airbnb) érkező vendégekre is a jelen foglalási és lemondási feltételek érvényesek.
Más értékesítési csatornákon található és a  saját honlapján ( https://www.sugopanzio.ro ) található adatok különbözősége esetén minden esetben a  saját honlapján található információk irányadóak. Ezek különbözőségéért, az ebből eredő esetleges károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Felek az elszállásolási szerződésből eredő vitáikat minden esetben megkísérlik békés úton rendezni. Amennyiben a békés rendezés nem vezetne eredményre, úgy felek a viták eldöntését jogi útra terelik.

Felíratkozás hírlevélre

Szeretnénk új ajánlatokat és exkluzív akciókat megosztani