Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház Súgó Vendégház

Bemutatkozás

Erdély egyik legszebb területén, a székelyek szent hegyén, a Madarasi Hargitán (Székelyudvarhelytől 36 km), nyitottuk meg 2006-ban panziónkat. A ház egész évben nyitva van és az évszaknak megfelelő szabadidős programokkal áll a pihenésre, kikapcsolódásra, feltöltődésre vágyó vendégek részére. A földszinten található 72 fős éttermünkben bőséges büféreggelivel kezdhetik a napot kedves vendégeink. Igény esetén félpanziós és teljes panziós ellátást is tudunk biztosítani, de lehetőség van á la carte  fogyasztásra is, a nemzetközi, magyaros és erdélyi ételeket tartalmazó étlapról.

Lehetőség van síelésre, túrázásra, paintballozásra, előzetes bejelentkezés alapján masszázsra, lovaglásra, terepjárós kalandtúrára. Lehetőség van kisebb konferenciák, csapatépítő tréningek, továbbképzések lebonyolítására, melyekhez a szükséges technikai hátteret biztosítjuk.

Szeretettel várjuk minden évszakban úgy a felnőtt, mint az iskolás csoportokat, e festői szépségű helyen, amely ideális kiinduló pontja úgy gyalogos, mint az autós csillagtúráknak.

Szobák berendezése, felszereltsége:

Súgó Vendégház szoba
  • Saját fürdőszoba
  • TV
  • Ingyenes internet
  • Ingyenes Wifi

Környékbeli látnivalók